6 Jan 2013

saya blogger dari negeri..

  
 
  encik sedara ...


 saya ialah blogger dari negeri PERAK..
tp yang asalnya
haruslah negeri kecintaan

JOHOR DARUL TAKZIM..yeewwww..

yg best pasal negeri perak sepeseli daerah majung ni sbb macik bole mkn
 UDANG LIPAN sekerap yg boleh..hehehe..
senang betol nk dpt kat sini

manakala..

yg best pasal Darul Takzim ialah
dapat makan BELANGKAS masak pedas sewenang2nye ..
xperlu nak berhempas pulas berpeluh ketiak nak carik menatang tu..

g je kota tinggi, da siap masak pon..tinggal ngap jer..
hauauauhauah..
 
nampak x entry ni berkaitan binatang eksotik??dan hampir pupus...maybe..hahaha
 
timekasih kat makbedjenel yg sudi mentuju dan mentag kan blog macik kat entry bliau....
 
 
 mehle join segmen ni...duedate yilekkks~~amma~~
 
 
# nk tag blogger johor :)

&

blogger Perak :)
 

25 comments:

  1. Salam Azie..
    3 tahun yang akak duk Manjung, sekali pun akak x penah mkn udang lipan. kat mana nak belinye ?

    next month akak nak balik manjung, jd bolelah akak g beli udang lipan tu .. (^_~)

    ReplyDelete
  2. lor..akak org sini eh?baru tau,,
    selalu azie beli kat pasar malam manjung kat giant tu..
    tp kekadang ade kekadang xde..
    kekdg saiz beso2..kekdg saiz cam baru lahir je kak..hahaha

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen. Tak pernah makan belangkas. Sedap yer.

    ReplyDelete
  4. dah follow sini .
    dari segmen yang sama.
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  5. mekaseh la sudi tag..nt aku join.. jom balik johor!!!

    ReplyDelete
  6. udang lipan ? wowww

    saya dh follow sini

    saye org teganu

    dari segmen yang same

    dtg lar jenguk and follow

    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  7. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  8. yong dri perok
    naik baseka ke sana sini
    meh terjah tmpt yong

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  9. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di malam hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    ReplyDelete
  11. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal... sy blogger terengganu datang folow blogger perak! jom! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini dri segmen yg sama , done follow , nice blog :D

    http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  14. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal..
    i follow dari segmen yang sama.

    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama dan dari negeri yang sama ! done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html . salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  18. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  19. dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^__^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    ReplyDelete
  20. Follower awak ke 150 :)

    Salam tuan blog :D Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete

komen sini :) okbai.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...