10 Sep 2012

tido :)


ngantok xleh dipaksa2 yer dak?ia dtg tanpa dipinta..wakkakakaka


adehlaaa~~~ngantok yg amat nawabbbbb..huhuhuhu..


ekceli...baru bgon tdo ni :)....hahahahha

7 Sep 2012

alahai...


oke..ce teka aper yg sdg qaseh nur iman ni buat??

anak mocik ni sdg menonton upin ipin..rasenyer da 394x episod upinipin tu diulang...tapi kusyuk nyer tetap camtu..hahaha
sejak menjak da pandai pkai baju seniri  ni...bliau main sarung je aper jenis baju yg nak dipakai..
tu baju ngn topi tu die dress up seniri la :)
hahaha..bagusla camtu :) boley jg adik nanti..

ini plak mael lambong saye :)
syg die sgt2 tp jarang2 aku tunjuk...
maaaalllluuuuuuuuu....
(kecuali time gaji*ngehngehngeh...)

kesukaan pocik ni skrg ialah lagu Super Kampung gangnam style tu..
dulu2 mase bercintun xder plak pocik ni suker kuda kepang...
biler ade lagu joget kude ni ...die plak kemain joget..

navy zaman skrg...hahahahaha

3 Sep 2012

aku mampu cumer aku xnk


adeh~~wachaaa!!!!stress mak.... :)

masing2 ader la rase n citarase seniri..
sebenonyer topik aku ni berkaitan tudung yg bertingkat2 dan mahal tu *femes ni*
hingat aku xmampu ke nak beli.. ??

setakat nak beli tudung tu xde efek pon kat aku..
cume haku jer yg xteringin nak beli...


sebab??sebab??
bukan sebab xcantik....
tudung tu mmg cantik giler..
salah satu nye sbb tudung tu singkat n xsepadan ngn harga walaupun design cantik...

aku akan beli tudung tu kalu labuh memandangkan rege pon LABUH..
barulah alah membeli menang memakai..

aku tgk pon org sekeliling yg pakai tudung ni ader ciri2 riak..

so far tudung aku xlabuh n xsingkat...kalu singkat pon sebab tudung tu rege rm5..kainnyer mengecut...hahahahaha ~~lalalalalal


#tu cume pendapat aku jelar...no heartfeelg k...




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...