11 Sep 2014

tarasahatataku

 

salam jumaat..

aku ade kwn..
xpenah jumpe pon...
sembang pon thru wasap..
selalu je die like status aku kat fb
gmbo kat ig..

raser dekat dgn kawan baik aku.
...


to aku rindu die semoga dpt jumpe suatu hari nanti.
aku copet gambo die...
mintak halal ye tuan punye gambo..hahaha



*rindu anjeman gak....sob sob sob..
 die sedang menjaga kedaulatan negara..

9 Sep 2014

terapi OTAK

 
ala..baru nak updatee..
udoh bos teman datang
nanti sambung..!!

sambungannnn....

anjeman dah g operasi..
(maser tulis ni anjeman ni halfway lg nk sampai)

sedey acik ni..ngan saper acik nk gado..
kat sape acik nk bebel2 laju2..
sape nk tlg acik sidai kain, basuh pinggan, buang sampah..

biasenye kalu anjeman xde..acik mmg kejenye deko2 je sampai imanlily pon bosan ngadap mami yg asek ngemas..hahahaa
masih kaler coklat bingkai pintu tu.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
yey!!da putihhhhh...

acik harap anjeman baik2 je kat sane...

anjemanku..

 woo aii nee..


7 Sep 2014

watching him walk away to fight a war!

 
                    setelah puas aku mikior pasword blog ni....akhirnyeeeeeeeeee yibbaaa!!
lamer aku xupdate kan....
selain sbb malas nk menaip, sebabnye pling utama ialah aku lupe pwd..hhehe
sok anjeman nk g ops kat ehem2..
dua bulan kendian baru bilk..
sikit pon aku xsedih
tapi aku sediiihhhh
bbbbbaaaaaaaaaaaaannyaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
ginilar bini navy..
1st time jauh2 lamer2 gini pas kawen..maser bujang2 tunang2 dlu jaoh gak..
acik kat joho, anjeman kat sabah..
feeling2 samer..
bile dah kawen ni jauh2 yg paling lamer 2 minggu, ..maser pegnen lily 7 bulan..
maser tu jenuh aku ajor iman cara2 nk guna tepon kalu mami nk bersalin
mih80x...hahaha
acik harap acik ni tabah nak melalui the good and bad times for this two months..
acik ni xbape tabah..senang sgt drama airmate 
tambah plak pelakon tambahan si iman yg senang gak nk drama air mata..
ades
adess
adesss
adessssssssssssssssss!!
acik doakan acik stay strong!
Qaseh nur iman + Nur hannah Dalily
dak duorang ni la jd peneman sepanjang dua bulan ni..
makin keringla acik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...