7 Sep 2014

watching him walk away to fight a war!

 
                    setelah puas aku mikior pasword blog ni....akhirnyeeeeeeeeee yibbaaa!!
lamer aku xupdate kan....
selain sbb malas nk menaip, sebabnye pling utama ialah aku lupe pwd..hhehe
sok anjeman nk g ops kat ehem2..
dua bulan kendian baru bilk..
sikit pon aku xsedih
tapi aku sediiihhhh
bbbbbaaaaaaaaaaaaannyaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
ginilar bini navy..
1st time jauh2 lamer2 gini pas kawen..maser bujang2 tunang2 dlu jaoh gak..
acik kat joho, anjeman kat sabah..
feeling2 samer..
bile dah kawen ni jauh2 yg paling lamer 2 minggu, ..maser pegnen lily 7 bulan..
maser tu jenuh aku ajor iman cara2 nk guna tepon kalu mami nk bersalin
mih80x...hahaha
acik harap acik ni tabah nak melalui the good and bad times for this two months..
acik ni xbape tabah..senang sgt drama airmate 
tambah plak pelakon tambahan si iman yg senang gak nk drama air mata..
ades
adess
adesss
adessssssssssssssssss!!
acik doakan acik stay strong!
Qaseh nur iman + Nur hannah Dalily
dak duorang ni la jd peneman sepanjang dua bulan ni..
makin keringla acik..

4 comments:

  1. sian ko zie..xpela, yg penting anak² ada.. xpe, pejam celik nt hbsla 2bulan tu.. sabar tau, jgn nanges..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. lama dah akk tak ke sini. sihat ke azie?
    masih di TLDM lumut ke? nnti akk balik manjung, kite detim ye (^_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam akak ^_^……
      yey....insha Allah akak..

      Delete

komen sini :) okbai.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...